GOODS3K

Iedereen verdient de waarheid

AJAX Alarmsystemen - Configurator

De beveiligingsystemen van AJAX zijn slim, betrouwbaar en razendsnel.
Het is dan ook het meest bekroonde draadloze beveiligingssysteem in Europa.
Het reageert alleen op echte gevaren, niet op een vals alarm. Als er iets gebeurt, zal AJAX je in een oogwenk op de hoogte stellen en enorme problemen helpen voorkomen.
Stel met behulp van onze wizard uw systeem samen, en ontvang meteen uw offerte per e-mail.
Bestelt u deze binnen de week, dan geven wij bovenop deze offerte nog een Snelle Beslissers Korting van 15%!

Uw selectie

Ontvang nu uw persoonlijke offerte
Wis mijn selectie

Kies uw Hub

 AJAX Hub

Ajax Hub, met GSM en IP Communicatie


De HUB, het intelligente bedieningspaneel is een belangrijk element van het Ajax-beveiligingssysteem. Het apparaat controleert de werking van alle Ajax-detectors en stuurt onmiddellijk een alarmsignaal naar de eigenaar en het Central Monitoring Station.
 AJAX Hub Plus

Ajax Hub Plus, met GSM, 3G, WiFi en IP Communicatie


Intelligent bedieningspaneel van de tweede generatie met vier communicatiekanalen, een nieuwe krachtige processor, driedubbele RAM-capaciteit en een verdubbelde flash-geheugencapaciteit. De Hub Plus controleert de werking van alle Ajax-detectoren en waarschuwt de eigenaar en het beveiligingsbedrijf onmiddellijk.
 AJAX Hub 2

Ajax Hub 2, met dubbele SIM en IP communicatie


De Ajax Hub 2 is het nieuwe intelligente bedieningspaneel van uw AJAX beveiligingssysteem. Met plaats voor 2 SIM kaarten en Ethernet is uw systeem altijd verbonden en online. De HUB 2 is compatibel met de Ajax Motioncam (Draadloze PIR-camera).
 Ajax Range Extender

Ajax Range Extender: Draadloze signaalversterker


Verdubbel het bereik van uw Ajax Hub. Dit versterkt het signaal van uw Hub, zodat u gemakkelijk over verschillende verdiepingen kunt werken, of op een groot terrein.
Volgende stap

Voeg een SIM kaart toe

 Sim Ajax 1

Micro SIM-kaart - 30MB


 Sim Ajax 2

Micro SIM-kaart 30MB + 10 SMS


 Sim Ajax 3

Micro SIM-kaart - 30MB + 10 SMS + 10 min voice


 Sim Ajax 4

Micro SIM-kaart 150MB + 10 SMS


Volgende stap

Ruimtedetectoren

 Ajax MotionProtect

Ajax Motion Protect - Draadloze Passieve Infrarood Detector


Draadloze bewegingsdetector die de eigenaar op de hoogte stelt van de eerste tekenen van inbraak op het werk of op kantoor. De detector wordt aan de muur bevestigd voor de deuren en op andere plaatsen die mogelijk binnendringen bij indringers.
 Ajax MotionProtect Plus

Ajax MotionProtect Plus, draadloze PIR Radar


Draadloze bewegingsdetector met microgolfsensor die de eigenaar op de hoogte brengt van eerste tekenen van inbraak op het werk of op kantoor. Ontworpen voor ruimtes met airconditioners, open haarden en waar het waarschijnlijk is dat licht flikkert, verblindt en reflecteert.
 Ajax GlassProtect

Ajax GlassProtect: Glasbreukdetector


Draadloze gecombineerde bewegings- en glasbreukmelder. Het apparaat helpt de kamer te beveiligen tegen indringers die door deuren en ramen binnenkomen en bewaakt de huidige staat van het glas.
 Ajax CombiProtect

Ajax CombiProtect: Glasbreuk- en Bewegingsdetector


De Ajax GlassProtect is een draadloze glasbreuk-detector met een bereik van 9 meter. De detector wordt draadloos verbonden met het Ajax security systeem middels het Jeweller protocol met een effectief draadloos bereik van 1000 mtr. (open veld). De detector is ontworpen voor gebruik binnenshuis en in normale omstandigheden kunnen de batterijen in de detector tot wel 7 jaar mee gaan.
 Ajax Motioncam

Ajax MotionCam: Draadloze PIRCAM

De AJAX Motioncam is enkel compatibel met de Ajax Hub 2!


De Ajax MotionCam is een bewegingsdetector met ingebouwde fotocamera. Zo registreert u ook meteen beeld als de bewegingsdetector getriggerd wordt.
 Ajax MotionProtect Curtain

Ajax MotionProtect Curtain: Gordijndetector


De AjaxMotion Protect is een bewegingsdetector, uitgerust met 2 PIR-sensoren die tot op 11 meter afstand menselijke bewegingen kan detecteren.
Volgende stap

Magneetcontacten

 Ajax DoorProtect

Ajax DoorProtect: Magneetcontact met minimagneet


Draadloze openingsdetector die waarschuwt voor de eerste tekenen van inbraak in de kamer door middel van een kapotte deur of raam. Het kan op alle soorten deuren worden gemonteerd, inclusief een metalen voetstuk.
 Ajax DoorProtect Plus

Ajax DoorProtect Plus: Magneetcontact met tilt- en trilsensor


Draadloze openingsmelder waarschuwt voor eerste tekenen van binnendringen in de kamer via de deur of het raam. Hij wordt zelfs op dakramen geïnstalleerd die bij het verlaten van het huis open kunnen worden gelaten.
Volgende stap

Kies uw bediening

 Ajax Keypad

Ajax Keypad, draadloos


Draadloos aanraaktoetsenblok wordt gebruikt voor het inschakelen / uitschakelen van het Ajax-beveiligingssysteem. Het wordt gemonteerd in de kamer bij de toegangsdeur om snel toegang te krijgen tot het toetsenbord.
 Ajax Spacecontrol

Ajax SpaceControl, draadloze afstandsbediening/overval


Een sleutelhanger voor het regelen van beveiligingsmodi. Beschikt over een paniekknop voor het verzenden van alarmen naar uw contacten en een beveiligingsbedrijf in geval van problemen.
 Ajax Panic Button

Ajax Panic Button, Draadloze paniekknop


Volgende stap

Kies uw sirene

 Ajax binnensirene

Ajax binnensirene


Draadloze binnensirene die luid waarschuwt voor een alarm tijdens activering van de detector. Het wordt binnenshuis geïnstalleerd om te waarschuwen voor gevaar of om indringers af te schrikken.
 Ajax Streetsirene

Ajax StreetSirene, draadloze buitensirene met optisce LED


Draadloze buitensirene die waarschuwt voor gevaar met geluid en licht. Het apparaat wordt buiten de ruimte geïnstalleerd om een alarm te genereren zodat iedereen het kan horen.
Volgende stap

Kies uw melder

 Ajax FireProtect

Ajax FireProtect, draadloze optische rookmelder


Draadloze branddetector met temperatuursensor die de veiligheid in de kamer 24 uur per dag bewaakt en onmiddellijk op de hoogte stelt van rook en scherpe sprongen in temperatuur.
 Ajax FireProtect Plus

Ajax FireProtect, draadloze optische rookmelder met geïntegreerde CO-melder


Draadloze branddetector met temperatuur- en koolzuuroxidesensoren die vierentwintig uur per dag de veiligheid in de kamer bewaakt en onmiddellijk waarschuwt voor gevaarlijke CO-waarden, rook en scherpe sprongen op temperatuur.
 Ajax LeaksProtect

Ajax LeaksProtect, draadloze waterdetector


Draadloze overstromingsdetector detecteert eerste tekenen van lekkage binnen milliseconden. Het wordt geïnstalleerd zonder gereedschap te gebruiken.
Volgende stap

Kies uw buitendetectoren

 OPTEX dubbele PIR buitendetector

OPTEX dubbele PIR buitendetector met anti-masking, met AJAX radio transmitter


 OPTEX dubbele PIR buitendetector met AM

OPTEX dubbele PIR buitendetector met AM, met AJAX radio transmitter. Double technology : MW + double PIR met anti-masking


 OPTEX PIR buitendetector met externe barrière

OPTEX PIR buitendetector met externe barrière, bereik 2m/5m met anti-mask, met AJAX radio transmitter


 OPTEX PIR buitendetector met anti-mask

OPTEX PIR buitendetector met anti-mask, bereik 12m, 85 °, met AJAX radio transmitter


Volgende stap

Kies uw controle-switch

 Ajax Wallswitch

Ajax wallswitch, zwart, met applicatie


Met de radiokanaalcontroller kunnen huishoudelijke apparaten op afstand worden bediend. Het wordt gebruikt om strijkijzers, garagepoorten, waterverwarmers en warmte-geïsoleerde vloeren in / uit te schakelen.
 Ajax AJ-Relay

Ajax AJ-Relay draadloze laagspanning relais, zwart


Radiokanaalbesturing voor afstandsbediening van zwakstroomapparatuur. Het wordt gebruikt om elektrische sloten, poorten en draaipoorten, rolluiken en jaloezieën te activeren en om modems en routers opnieuw te starten.
 Ajax Transmitter

Ajax transmitter, voor bekabelde detectoren


Draadloze module voor aansluiting van buitenbewegingsmelders, IR-barrières, vloeistofniveaudetectors en gasdetectoren, thermische relais en apparaten van derden met bedrade uitvoer naar het Ajax-beveiligingssysteem.
 Ajax ocBridge

Ajax ocBridge universele ontvanger


Ontvangermodule voor het aansluiten van Ajax-detectoren op vaste en hybride beveiligingssystemen. Het apparaat is geïntegreerd in elke centrale met bedrade beveiligingszones.
 Ajax Socket, draadloze plug

AJ-Socket, draadloze smart plug met energiemeter. Binnenkort beschikbaar!


Volgende stap

Ontvang nu uw persoonlijke offerte

Ontvang nu uw persoonlijke offerte